Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään itsenäiseen työhön kykenevää kotisiivoojaa. Sovit joukkoomme jos: -Sinulla on siivousalan työkokemusta vähintään vuosi -Omistat ajokortin ja uskallat ajaa autoa pk-seudulla -Olet palvelualtis ja ystävällinen -Tykkäät siivousalasta -Puhut joko suomea tai hyvää englantia. -Olet savuton Me tarjoamme hyvän työpaikan pienessä ja kasvavassa yrityksessä. Vietämme virkistyspäiviä, tuemme urheiluharrastuksia esim. kuntosalikortti. Kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HUOLTO ELIITTI OY Y-tunnus 2375667-9 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Siivous Eliitti, Perfekto siivouspalvelut, KalleOne valmennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Huolto Eliitti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa