Duunitori suosittelee
Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Manager, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään itsenäiseen työhön kykenevää kotisiivoojaa. Sovit joukkoomme jos: -Sinulla on siivousalan työkokemusta vähintään vuosi -Omistat ajokortin ja uskallat ajaa autoa pk-seudulla -Olet palvelualtis ja ystävällinen -Tykkäät siivousalasta -Puhut joko suomea tai hyvää englantia. -Olet savuton Me tarjoamme hyvän työpaikan pienessä ja kasvavassa yrityksessä. Vietämme virkistyspäiviä, tuemme urheiluharrastuksia esim. kuntosalikortti. Kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HUOLTO ELIITTI OY Y-tunnus 2375667-9 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Siivous Eliitti, Perfekto siivouspalvelut, KalleOne valmennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Huolto Eliitti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus