Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltia on Oulussa toimiva kasvava perheyritys. Tuotamme taloyhtiöille, yhteisöille ja yrityksille kiinteistöpalveluita. Olemme aktiivinen, toimelias ja moderni kiinteistöpalveluyritys, joka hoitaa monipuoliset tehtävänsä ammattitaidolla, laadukkaasti ja luotettavasti. Palvelumme varmistavat elämän ilman kiinteistöhuolia. Nyt haemme joukkoomme Kiinteistösihteeriä Työtehtäväsi koostuvat puhelin- ja muusta asiakaspalvelusta, kiinteistöjärjestelmien ja ohjelmien käytöstä/ylläpidosta sekä taloushallintoon ja asiakashallintaan liittyvistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Oulu hallinto, yleiset toimistotyöt Oulu isännöinti ja kiinteistöhoito hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huoltia Oy Y-tunnus 2078901-0 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistösihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Huoltia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus