Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltia on Oulussa toimiva kasvava perheyritys. Tuotamme taloyhtiöille, yhteisöille ja yrityksille kiinteistöpalveluita. Olemme aktiivinen, toimelias ja moderni kiinteistöpalveluyritys, joka hoitaa monipuoliset tehtävänsä ammattitaidolla, laadukkaasti ja luotettavasti. Palvelumme varmistavat elämän ilman kiinteistöhuolia. Nyt haemme joukkoomme Kiinteistösihteeriä Työtehtäväsi koostuvat puhelin- ja muusta asiakaspalvelusta, kiinteistöjärjestelmien ja ohjelmien käytöstä/ylläpidosta sekä taloushallintoon ja asiakashallintaan liittyvistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Oulu hallinto, yleiset toimistotyöt Oulu isännöinti ja kiinteistöhoito hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huoltia Oy Y-tunnus 2078901-0 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistösihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Huoltia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus