Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltia on Oulussa toimiva kasvava perheyritys. Tuotamme taloyhtiöille, yhteisöille ja yrityksille kiinteistöpalveluita. Olemme aktiivinen, toimelias ja moderni kiinteistöpalveluyritys, joka hoitaa monipuoliset tehtävänsä ammattitaidolla, laadukkaasti ja luotettavasti. Palvelumme varmistavat elämän ilman kiinteistöhuolia. Nyt haemme joukkoomme Kiinteistösihteeriä Työtehtäväsi koostuvat puhelin- ja muusta asiakaspalvelusta, kiinteistöjärjestelmien ja ohjelmien käytöstä/ylläpidosta sekä taloushallintoon ja asiakashallintaan liittyvistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Oulu hallinto, yleiset toimistotyöt Oulu isännöinti ja kiinteistöhoito hallinto, yleiset toimistotyöt Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huoltia Oy Y-tunnus 2078901-0 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistösihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Huoltia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa