Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme pääkonttoriimme Keravalle
 
HUOLLON ASSISTENTTIA
 
 
Katso lisätiedot kotisivuilta www.metos.fi/tyopaikat tai www.oikotie.fi.
Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmäämme iloisten ihmisten pariin. Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen.
www.metos.com

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 800 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Työnantaja: Metos Sijainti: Ahjonkaarre, 04220, Kerava, Suomi Hakemukset: http://www.uranus.fi/tyopaikat/nayta/huollon-assistentti-metos/69030 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahjonkaarre, 04220, Kerava, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huollon assistentti, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Metos. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Ahjonkaarre, 04220, Kerava, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa