Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Beneluxmaissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 800 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Haemme pääkonttoriimme Keravalle

HUOLLON ASSISTENTTIA

Huollon assistentin tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostitse, huoltopyyntöjen kirjaaminen sekä asiakas- ja laitetietojen ylläpito. Olet energinen asiakaspalvelija ja saat asiat luistamaan positiivisella otteellasi. Nautit myös tiimityöskentelystä ja yhteisissä tavoitteissa onnistumisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
- kaupallista tai teknistä koulutusta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja tehokkuutta
- hyvää IT-perusosaamista
- englannin ja ruotsin kielen taito luetaan eduksesi

Työkokemus vastaavista tehtävistä, ammattikeittiöalan tuntemus tai SAP-osaaminen luetaan eduksesi.

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmäämme iloisten ihmisten pariin. Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen.

Web-osoite: http://www.metos.com Työnantaja: Metos Oy Ab Sijainti: Ahjonkaarre 2, 04220 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antero Salo puh. 020 439 4631. Hakemukset: http://hurmos.fi/ILM1146 Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahjonkaarre 2, 04220 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huollon assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Metos Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Ahjonkaarre 2, 04220 KERAVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa