Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Experis / ManpowerGroup

Työpaikkakuvaus

Johnson Controls Finland Oy on osa kansainvälistä Johnson Controls -konsernia, ja on erikoistunut kylmälaitosten, teollisuuden jäähdytysratkaisujen sekä lämpöpumpputeknologiaa hyödyntävien energian talteenottojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja kunnossapitoon. Työllistämme paikallisesti noin 65 ammattilaista, mutta globaalisti Johnson Controlsilla on henkilöstöä noin 117.000. Toimpisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta toimimme maanlaajuisesti.

Etsimme Johnson Controlsille vakituiseen työsuhteeseen

HUOLLON ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan huollon laadukkaasta toiminnasta Etelä-Suomen alueella. Kehität aktiivisesti huoltopalveluja ja kasvatat liiketoimintaa palvelujen osalta. Toimit tehtävässä oman alueesi esimiehenä, ja tuet ja ohjaat omalla asiantuntemuksellasi tiimisi vahvoja ammattilaisia. Huoltosopimukset ja niihin liittyvät neuvottelut ovat olennainen osa toimenkuvaasi. Vastaat myös toimialueesi palvelujen kannattavuudesta.

Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on luontainen kyky vahvistaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Olet jo aikaisemmissa tehtävissäsi osoittanut olevasi proaktiivinen toimija ja sinua luonnehditaan yhteistyökykyiseksi tiimipelaajaksi.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Konalassa ja tehtävässäsi raportoit suoraan maajohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri
-kokemusta kenttähuollon alueellisesta johtamisesta ja tulosvastuusta
-kokemus teollisuuden jäähdytyksen ratkaisuista on eduksi
-kokemusta esimiestehtävistä/tiiminvedosta ja uudenlaisia näkemyksiä johtamiseen
-asiakaslähtöistä ajattelutapaa, palvelu- ja myyntihenkisyyttä ja aitoa halua kehittää huollon palveluita
-erinomaisia organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
-erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin taitoa

Tarjoamme:

-mielenkiintoisen roolin vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä
-alan johtavat tuotteet ja ratkaisut, joiden laatuun voit luottaa
-alan tekniikan ja toteutuksen Suomen huippuosaajat tueksesi
-mahdollisuuden päästä aidosti vaikuttamaan päätöksentekoon sekä kehittämään liiketoimintaa asiakaslähtöisesti
-ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön, jossa työntekijät viihtyvät
-kansainvälisen konsernin mukanaan tuomat mahdollisuudet kehitykseen ja asiantuntijatiimien väliseen yhteistyöhön

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Johanna Tamminen (puh. 040 541 3155) tiistaina 13.9. klo 10-11 ja torstaina 15.9. klo 15-16.


Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Experis™ is the global leader in professional resourcing and project based workforce solutions. We attract, assess and place specialist professional talent, connecting the passion of individuals with the ambition of business. We specialize in providing professional opportunities across IT and Engineering, Finance and Accounting, Sales, Marketing, Communications and HR. We deliver high-demand talent for mission-critical positions to clients in over 50 countries. Experis is part of ManpowerGroup, the world leader in innovative workforce solutions

Web-osoite: http://www.experis.fi Työnantaja: Experis / ManpowerGroup Sijainti: 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johanna Tamminen (puh. 040 541 3155) tiistaina 13.9. klo 10-11 ja torstaina 15.9. klo 15-16. Hakemukset: http://www.experis.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00390 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huollon aluepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Experis / ManpowerGroup. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki , osoitteessa 00390 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa