Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olemme yksityistalouksille erilaisia siivous- ja kodinhoitoalan palveluja tarjoava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2002.

Työllistämme noin 20 työntekijää, joista suurin osa on viihtynyt työssään yrityksessämme jo useamman vuoden ajan. Nyt etsimme joukkoomme yhtä uutta vakinaista kotisiivoojaa, joka on kiinnostunut työskentelemään mukavassa tiimissämme kodinhoidon ammattilaisena.

Tarjoamme mukavat päivittäiset työajat (ark. 7.30-16,00). Työskentely tapahtuu yleensä pareittain, mutta mahdollisesti myöhemmin myös jonkin verran yksin. Asiakaskohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Liikumme yrityksen omilla autoilla tai joskus julkisilla kulkuneuvoilla. Ajokortti katsotaan siten eduksi ja tällä hetkellä ajokortilliset hakijat ovat ensisijaisessa asemassa työpaikkaa haettaessa.

Koulutus tai työkokemus otetaan huomioon sekä palkattaessa että palkkauksessa, mutta kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Tärkeää on, että olet oma-aloitteinen ja reippaan luonteen omaava henkilö etkä pelkää tehdä fyysistä työtä. Kiinnostus kodinhoitoa ja siihen liittyviä asioita kohtaan on tärkeää. Asiakkaamme ovat tottuneet saamaan hyvää palvelua, ja siksikin perehdytämme työhön.

Hyvä suomen kielen taito vaaditaan ehdottomasti.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jyrki.lehto@huoletonkoti.fi tai voit soittaa ark. 9-16 numeroon 010 321 6290 (Jyrki Lehto). Varmin tapa on lähettää kirjallinen hakemus. Kannattaa myös käydä tutustumassa kotisivuihimme www.huoletonkoti.fi.

Web-osoite: http://www.huoletonkoti.fi Työnantaja: Huoleton koti Oy Sijainti: Korppaanmäentie 36, tsto 2, 00300 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: LEHTO JYRKI, Puh: 0408476990, jyrki.lehto@huoletonkoti.fi Ilmoitus jätetty: 29.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Korppaanmäentie 36, tsto 2, 00300 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Huoleton koti Oy Y-tunnus 1759993-7 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Huoleton Seniori, Huoleton Juniori

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

651 000 € 21 %

Liiketoiminnan tulos

62 000 € 244 %

Henkilöstö

18 1

Liikevoitto-%

10 % 233 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Huoleton koti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Korppaanmäentie 36, tsto 2, 00300 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa