Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme yksityistalouksille erilaisia siivous- ja kodinhoitoalan palveluja tarjoava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2002. Työllistämme noin 20 työntekijää, joista suurin osa on viihtynyt työssään yrityksessämme jo useamman vuoden ajan. Nyt etsimme joukkoomme yhtä uutta vakinaista kotisiivoojaa, joka on kiinnostunut työskentelemään mukavassa tiimissämme kodinhoidon ammattilaisena. Tarjoamme mukavat päivittäiset työajat (ark. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huoleton koti Oy Y-tunnus 1759993-7 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Huoleton Seniori, Huoleton Juniori

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Huoleton koti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus