Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Huolenpito Helena Oy on toiminut Turun alueella jo vuodesta 1999. Tarjoamme laadukkaita ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioivia palveluita aina siivouksesta kotisairaanhoitoon. Toimintaympäristönä on asiakkaan koti. Asiakkaitamme ovat mm. ikääntyneet kotihoidon asiakkaat, omaishoidon tuen vammais- ja ikäasiakkaat ja lapsiperheet.
Vahvuuksiamme ovat joustavuus ja monipuolinen palveluvalikoima sekä osaava ja motivoitunut henkilöstö. Kehitämme palvelutoimintaamme ja tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa hyvää asiakastyytyväisyyttämme.

Toimintamme laajentuessa haemme mukavaan tiimiimme nyt ammattitaitoista lähihoitajaa sekä kodinhoidollisiin että sairaanhoidollisiin tehtäviin. Työhösi kuuluu mm lääkkeenjakoja ja asiakkaiden apteekkiasioista huolehtimista, joten lääkehoidon osaaminen luetaan vahvuudeksi. Vanhustyön lisäksi työ sisältää lapsiperheiden tukea, sekä kodin siisteyden ylläpitoa. Olethan itsenäisesti pärjäävä, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen, sekä ylpeä ammattitaidostasi! Työkokemus ja alan tuntemus on tärkeää. Oma auto on välttämätön tehtävässä suoriutumiseen.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitise osoitteeseen asiakaspalvelu@huolenpitohelena.fi. Kiireellisyydestä johtuen emme mielellään vastaa puhelimitse työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Web-osoite: http://huolenpitohelena.fi Työnantaja: Huolenpito Helena Oy Sijainti: Rauhankatu 14B, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.10.2016, Heti sopivan hakijan löydyttyä Yhteystiedot: selja.ylitalo@huolenpitohelena.fi p. 050-3141355, rekrytointi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rauhankatu 14B, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Huolenpito Helena Oy Y-tunnus 2192073-8 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet CareWell

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

424 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-5 000 € -156 %

Henkilöstö

18 5

Liikevoitto-%

-1 % -150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perushoitaja, lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Huolenpito Helena Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Rauhankatu 14B, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa