Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Humppilan kunta hakee reipasta kokoaikaista laitoshuoltajaa päiväkotiin. Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.11.2016 - 31.5.2017. Tehtävät sisältävät ylläpitosiivousta, perussiivousta ja ruuanjakoon liittyviä tehtäviä. Työssä tulee hallita itsenäinen työn suunnittelu ja tekeminen. Puhtaanapitoalan koulutus ja työkokemus siivoustehtävistä katsotaan eduksi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti ja palkkauksen osalta sovelletaan Humppilan kunnan tehtäväkohtaista palkkausjärjestelmää. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Humppila määräaikainen Humppila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Humppilan kunta Y-tunnus 0146456-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Humppilan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Humppila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus