Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Promoottori

Face2face

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan joukkoomme kahta sähköasentajaa PK-seudulle. Hakijoilta odotamme muutaman vuoden kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista, hyvää kuvien lukutaitoa, sekä järjestelmällistä tapaa toimia. Eduksi katsomme toimimisen kärkimies-tehtävissä, sekä yleisten heikkovirta järjestelmien osaamisen. Tehtävään valituille henkilöille tarjoamme nuorekkaan yhteisön, sekä hyvän työilmapiirin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Humis Oy Y-tunnus 2590483-1 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Humis Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus