Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hullu Poro Oy on vuonna 1988 liiketoimintansa aloittanut Levin matkailukeskuksessa sijaitseva yksityissomisteinen matkailualanyritys. Hullu Poro Oy on yksityisessä omistuksessa oleva, Levillä toimiva matkailuyritys jossa on mm. 157 hotellihuonetta, 40 hostel-asuntoa ja 15 ravintolaa. Työllistämme vuosittain keskimäärin 100 henkilötyövuotta. Toimintamme kattaa majoitus-, ravintola- ja hyvinvointipalveluita. Arvojamme ovat lappilaisuus, innovatiivisuus, vastuullisuus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Kittilä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kittilä musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hullu Poro Oy Y-tunnus 2458663-2 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Hullu Poro Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus