Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hullu Poro Oy on yksityisessä omistuksessa oleva, Levillä toimiva matkailuyritys jossa on mm. 157 hotellihuonetta, 40 hostel-asuntoa ja 15 ravintolaa. Työllistämme vuosittain keskimäärin 100 henkilötyövuotta. Toimintamme kattaa majoitus-, ravintola- ja hyvinvointipalveluita. Haemme nyt tulevaan sesonkiin ravintola Taivaaseen aamiaistarjoilija/kerrossiivoojaa. Lisätiedot ja hakemukset email: annukka.paksuniemi@hulluporo.fi 30.10.2016 mennessä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kittilä ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kittilä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kittilä muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kittilä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hullu Poro Oy Y-tunnus 2458663-2 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aamiaistarjoilija/kerrossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hullu Poro Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus