Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kortekoti sijaitsee Juupajoella, Pirkanmaalla. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville. Kortekodissa on 16 asukaspaikkaa.

Asukkaitamme ovat sekä pitkäaikais- että intervallihoidossa olevat ikääntyvät mielenterveys- ja päihdekuntoutujat. Meillä voivat asua myös esimerkiksi syöpä- tai saattohoitoa tarvitsevat.

Hoitotyömme perustuu asukaslähtöiseen hoitoon ja kuntouttavaan työtapaan.

Haemme lähihoitajaa: Tuottaa asukkaillemme hyviä hetkiä päivässä sekä auttaa heitä onnistumaan elämässä.
Asukkaamme ovat ikäihmisiä sekä ikääntyviä mielenterveyskuntoutujia.

Web-osoite: http://kortekoti.fi Työnantaja: Hulipaskylän Hoivapalvelut Oy Sijainti: Juupavaarantie 191, 35530 LYLY Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Riipinen Teija, Puh: 050 522 6969, teija.riipinen@kortekoti.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juupavaarantie 191, 35530 LYLY

Yritystiedot

Toiminimi Hulipaskylän Hoivapalvelut Oy Y-tunnus 1979608-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hulipaskylän Hoivapalvelut Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juupajoki , osoitteessa Juupavaarantie 191, 35530 LYLY . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa