Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Kuopioon

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee UIMAOPETTAJA-UINNINVALVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimi täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen kuuluu uimaopetus, uinninvalvonta ja vesiliikuntaryhmien ohjaus. Työntekijä osallistuu uimahallin liikuntapalveluiden kehittämiseen, koululaisuintien ja kesäuimakoulujen järjestämiseen, uintikampanjoihin ja asiakaspalveluun. Kelpoisuusvaatimuksena on uimaopettajan ja uinninvalvojan pätevyys. Kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Huittinen opettajat, lehtorit, professorit Huittinen muut opetusalan tehtävät Huittinen vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Huittinen liikuntapalvelut ja urheiluala opettajat, lehtorit, professorit muut opetusalan tehtävät vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huittisten kaupunki Y-tunnus 0203762-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uimaopettaja-uinninvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Huittisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 32700 - Huittinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus