Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa on kuuntelutaitoinen puhelinmyyjä myymään erilaisia tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Asiakkailtamme et saa luuria korvaan, koska emme myy hakemistopalveluita, vitamiineja, pesuainetta tai mitään muutakaan mistä Suomi24-keskustelufoorumi varoittaa. Asiakkaamme ovat suuria ja hyvämaineisia yrityksiä. Meillä ei luukuteta vaan pyritään rakentamaan pitkiä asiakassuhteita, koska tyytyväiselle asiakkaalle on helppo myydä lisää. Toimistomme on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Riihimäki myyntialan tehtävät Riihimäki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huippumyynti Oy Y-tunnus 2478737-0 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Huippumyynti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus