Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa on kuuntelutaitoinen puhelinmyyjä myymään erilaisia tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Asiakkailtamme et saa luuria korvaan, koska emme myy hakemistopalveluita, vitamiineja, pesuainetta tai mitään muutakaan mistä Suomi24-keskustelufoorumi varoittaa. Asiakkaamme ovat suuria ja hyvämaineisia yrityksiä. Meillä ei luukuteta vaan pyritään rakentamaan pitkiä asiakassuhteita, koska tyytyväiselle asiakkaalle on helppo myydä lisää. Toimistomme on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Riihimäki myyntialan tehtävät Riihimäki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huippumyynti Oy Y-tunnus 2478737-0 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Huippumyynti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11100 - Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus