Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haussa on kuuntelutaitoinen puhelinmyyjä myymään erilaisia tuotteita ja palveluita yritysasiakkaille. Asiakkailtamme et saa luuria korvaan, koska emme myy hakemistopalveluita, vitamiineja, pesuainetta tai mitään muutakaan mistä Suomi24-keskustelufoorumi varoittaa. Asiakkaamme ovat suuria ja hyvämaineisia yrityksiä. Meillä ei luukuteta vaan pyritään rakentamaan pitkiä asiakassuhteita, koska tyytyväiselle asiakkaalle on helppo myydä lisää.

Toimistomme on Riihimäen keskustassa, jossa voit työskennellä makusi mukaan päivä- tai iltavuorossa. Itsenäiselle ja osaavalle etätyökin mahdollista mikäli mieluummin työskentelet yksin. Meillä on hyvä porukka jossa on mukava tehdä töitä, ja kaveria jeesataan mielellään.

Arvostamme:
- aiempaa kokemusta myyntityöstä
- kuuntelutaitoa ja ratkaisumyyjän asennetta
- kykyä luoda luottamuksellinen ja kestävä asiakassuhde

Emme arvosta:
- luukutusta ja paperista lukua
- kaupantekoa puolipakolla

Palkkiomalli vaihtelee tuotteittain ja meillä on silloin tällöin myös kiinteästi palkattuja projekteja. Realistinen ansiotaso on 2000-4000€. Työn aloitus marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Huippumyynti Oy Sijainti: Maisterinkatu 9, 11110 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Hanna Häppölä, Puh: 050-4097628, hanna@huippumyynti.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maisterinkatu 9, 11110 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Huippumyynti Oy Y-tunnus 2478737-0 Toimiala Suhdetoiminta ja viestintä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

137 000 € 93 %

Liiketoiminnan tulos

8 000 € -50 %

Henkilöstö

1 0

Liikevoitto-%

6 % -74 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Huippumyynti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Maisterinkatu 9, 11110 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa