Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Hollolaan TIG-hitsaajaa. Asiakasyrityksemme valmistaa alihankintana tilaustyönä pääasiassa vaunuja ja kalusteita ruostumattomasta teräksestä. Edellytämme työnhakijalta: - Positiivista asennetta työntekoa kohtaan - Suomen tai englannin kielen taitoa - Aiempi kokemusta TIG-hitsaamisesta on suuresti eduksi Tarjoamme sinulle kokopäivätyötä ja pitkäaikaisen työsuhteen. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Palkkauksessa käytetään TESiä. Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät PäijätHäme puu- ja metallialan tehtävät PäijätHäme tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät PäijätHäme .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TIG-hitsaaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa