Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Joensuulaiselle asiakkaallemme teollisuusompelijaa. Ommeltavat tuotteet ovat pääsääntöisesti vinyylikankaasta valmistettavia mittatilaustöitä. Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta ompelijan työtehtävistä. Työntekijänä olet ahkera ja aikaansaava. Hyvälle työntekijälle tarjolla vakituinen työ hyvässä työyhteisössä jossa pääset työskentelemään nykyaikaisilla laitteilla. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä. Lisätietoja Matti Huovinen puh. 040 172 0045 tai [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekstiilialan tehtävät PohjoisKarjala tekstiilialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusompelija, Joensuu, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pohjois-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 72 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus