Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme elintarvikealan asiakkaallemme Itä-Helsinkiin sushi-kokkia yövuoroon. Toivomme sinulta - aikaisempaa kokemusta mielellään sushien teosta - kokin koulutusta - hyvää fyysistä kuntoa - ripeää ja tarkkaa työotetta - sujuvaa suomen kielen taitoa - hygieniapassia sekä salmonellatodistusta Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myöhemmin 2-vuorotyöhön. Mikäli kiinnostuit työstä, käy jättämässä hakemus nettisivujemme kautta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Uusimaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sushi-kokki, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus