Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme jatkuvasti Tamperelaiselle asiakasyrityksellemme siivoojia pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja keikkatöihin. Nyt haussa Kotisiivooja Länsi-Tampereelle, kyseessä pidempiaikainen työsuhde. Tarjolla on kotisiivousta, toimisto- ja rappusiivousta, sekä rakennussiivousta. Mainitse hakemuksessasi minkälaista siivousta mieluiten tekisit tai jos olet "moniosaaja" kaikissa näissä. Odotamme Sinulta innostusta ja kehittymishalua siivousmaailmassa, sekä reipasta ja huolellista otetta työhön. Aikaisempi kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pirkanmaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus