Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme jatkuvasti Tamperelaiselle asiakasyrityksellemme siivoojia pidempiaikaisiin työsuhteisiin ja keikkatöihin. Nyt haussa Kotisiivooja Länsi-Tampereelle, kyseessä pidempiaikainen työsuhde. Tarjolla on kotisiivousta, toimisto- ja rappusiivousta, sekä rakennussiivousta. Mainitse hakemuksessasi minkälaista siivousta mieluiten tekisit tai jos olet "moniosaaja" kaikissa näissä. Odotamme Sinulta innostusta ja kehittymishalua siivousmaailmassa, sekä reipasta ja huolellista otetta työhön. Aikaisempi kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pirkanmaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pirkanmaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa