Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Tietoarkkitehti (Data Architect)

Qentinel

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistöhuollon asiakkaamme tarjoaa asiantuntevaa ja tehokasta kiinteistöhuoltopalvelua asuin- ja liikekiinteistöille. Nyt etsimme heille asentajaa keneltä onnistuu niin traktoreiden kuin muidenkin kiinteistöhuollossa käytettävien koneiden huolto- ja korjaustyöt. Kyseessä on pitkäkestoinen työ, joten jos sinulta löytyy koulutus, kokemus ja omasta työstä motivoituvaa luonnetta, niin täytä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan kaluston asentaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus