Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TyöpaikkakuvausHaemme Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme reippaita rakennussiivoojia erilaisiin rakennustyömaakohteisiin Helsinkiin.
Etsimämme henkilöt ovat fyysistä työtä pelkäämättömiä, tottuneet keskiraskaaseen tai jopa raskaaseen työhön sekä ovat tarkkoja työn lopputuloksesta.
Työtehtävien luonteen vuoksi toivomme hakijoilta ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hakijoilla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä sujuva suomenkielen taito. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan eduksi! Oman auton käyttömahdollisuus suositeltavaa, mutta ei ole välttämätön.
Hakijoille tarjoamme:
Työvaatteet ja tehtävän edellyttämät suojavälineet
Vaihtuvan työympäristön rakennusalan kärkipaikalla
Etsimämme rakennussiivoojat ovat valmiita joko pidempiin projektiluontoisiin kohteisiin että lyhytaikaisiin keikkaluonteisiin kohteisiin. Keikkaluontoisesta tehtävästä sinulla on mahdollisuus saada palkka joka perjantai.
Mikäli olet etsimämme henkilö, otathan yhteyttä määräaikaan mennessä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla!
Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein tekijä palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.
HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi.
Työnantaja: HR Yhtiöt Sijainti: Uusimaa Hakemukset: http://hryhtiot.fi/tyopaikat/hakemus/?paikka=15997 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: HR Yhtiöt

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 372 991 € -43 %

Liiketoiminnan tulos

381 397 € 626 %

Liikevoitto-%

6 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, Helsinki, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa