Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on maansiirtokuljetuksiin, louhintaan ja lastaukseen erikoistunut ammatilainen. Nyt etsimme heille alkavalle työmaalle puoliperävaunukuljettajia. Työ on pitkäkestoinen! Jos sinulta löytyy E-kortti, ammattipätevyys ja työturvallisuuskortti, niin jätä hakemus pikaisesti. Valinnat tehdään heti sopivien hakijoden löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Uusimaa raskas tavaraliikenne Uusimaa kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puoliperävaununkuljettaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa