Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Joensuunlaiselle metallialan asiakkaallemme plasmaleikkaajaa. Tulet työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien leikkaus/työstö tehtävien parissa plasmaleikkurilla. Odotamme hakijalta metallialan koulutusta ja työkokemusta metallin leikkaamisesta taikka työstämisestä. Osaat käyttää nykypäivän koneita ja laitteita etkä pelkää uusien asioiden opiskelua. Työntekijänä olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Sinusta huokuu halu tehdä töitä eikä hymy hyydy kiireen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät PohjoisKarjala musiikki- ja viihdealan tehtävät PohjoisKarjala määräaikainen PohjoisKarjala kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Plasmaleikkaaja, Joensuu, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus