Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Joensuunlaiselle metallialan asiakkaallemme plasmaleikkaajaa. Tulet työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien leikkaus/työstö tehtävien parissa plasmaleikkurilla. Odotamme hakijalta metallialan koulutusta ja työkokemusta metallin leikkaamisesta taikka työstämisestä. Osaat käyttää nykypäivän koneita ja laitteita etkä pelkää uusien asioiden opiskelua. Työntekijänä olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Sinusta huokuu halu tehdä töitä eikä hymy hyydy kiireen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät PohjoisKarjala musiikki- ja viihdealan tehtävät PohjoisKarjala määräaikainen PohjoisKarjala kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen PohjoisKarjala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Plasmaleikkaaja, Joensuu, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 69 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa