Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nälkäisiä Myyntineuvottelijoita lokakuussa avattavaan valtakunnallisen asiakkaamme toimipisteeseen Lahteen. Olet etsimämme henkilö jos tykkäät puhelinmyynnistä, olet tuloshakuinen ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tarjoamme Sinulle joustavat työajat ja vakituisen työsuhteen tuntipalkalla bonuksineen. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja: Sari Korpela HR-Yhtiöt Puh. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät PäijätHäme myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelijoita Lahteen (Suorarekrytointi), on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus