Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nälkäisiä Myyntineuvottelijoita lokakuussa avattavaan valtakunnallisen asiakkaamme toimipisteeseen Lahteen. Olet etsimämme henkilö jos tykkäät puhelinmyynnistä, olet tuloshakuinen ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tarjoamme Sinulle joustavat työajat ja vakituisen työsuhteen tuntipalkalla bonuksineen. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja: Sari Korpela HR-Yhtiöt Puh. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät PäijätHäme myyntialan tehtävät PäijätHäme .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelijoita Lahteen (Suorarekrytointi), on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa