Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 24.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme arvostetulle asiakkaallemme Helsinkiin MYYNTINEUVOTTELIJOITA Asiakkaamme palvelee keräilijöitä valtakunnallisesti tarjoten heille laajan valikoiman keräilyrahoja ja -mitaleja, sekä kattavan asiakaspalvelun. Suuren kansainvälisen konsernin tytäryhtiönä toimivan yrityksen osaaminen, kokemus ja tietotaito ovat huippuluokkaa. Oman henkilökunnan hyvinvointi ja tyytyväisyys ovat ensisijaisen tärkeitä arvoja. Hakemamme henkilö tulee toimimaan osana myyntitiimiä Pitäjänmäessä. Hakemamme henkilön ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Uusimaa myyntialan tehtävät Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa