Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

TyöpaikkakuvausMovenium Oy on vuonna 2005 perustettu ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme pilvipalveluita rakennusalan yritysten toiminnan tehostamiseen, kuten: Työajanseuranta, Perehdytykset, Verottajaraportit, Kulunseuranta, TR- ja MVR-mittaukset ja Työmaapäiväkirja. Olemme vahvassa kasvussa ja meillä on Suomessa ja Ruotsissa jo yli 1 400 asiakasyritystä. Tavoitteenamme on nousta vuoteen 2020 mennessä Euroopan johtavaksi rakennusalan työmaaratkaisujen SaaS toimittajaksi.
Etsimme nyt Etelä-Suomen alueelle:
MYYNTIEDUSTAJAA
Tehtäviisi kuuluvat rakennusalalle suunniteltujen pilvipalveluiden myyntityö etämyyntityökalujen avulla Moveniumin nykyisille asiakkaille. Myyntityö voi myöhemmin kohdistua myös uusiin asiakkaisiin.
Etsimme myyntityöstä aidosti nauttivaa, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä tuloksentekijää. Sinulla on jo mielellään näyttöjä B2B-myynnistä. Arvostamme kokemusta erilaisista tietojärjestelmistä. Rakennusalan aiempi tuntemus on tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Asiakaspalvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, joten toivomme sinulta palveluhenkistä asennetta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät, mukavan työyhteisön sekä mainiot mahdollisuudet hyville ansioille ja urakehitykselle. Lisäksi saat mm. työterveyshuollon ja sitä täydentävän tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen, liikunta- ja kulttuurisetelit, puhelinedun sekä pääset mukaan erilaisiin myynti- ja virkistystapahtumiin.
Vastaat omasta menestyksestäsi, mutta saat vahvaa tukea Moveniumin myynniltä ja markkinoinnilta sekä muilta asiantuntijoilta. Asemapaikkasi on Nihtisilta Espoossa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Tehtävä on vakituinen.
Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 8.11.2016 mennessä. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti - tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
https://movenium.breezy.hr/p/aee1e56b654d
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jouni Partanen 050 448 8312
Työnantaja: HR Yhtiöt Sijainti: Uusimaa Hakemukset: http://hryhtiot.fi/tyopaikat/hakemus/?paikka=15971 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: HR Yhtiöt

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 372 991 € -43 %

Liiketoiminnan tulos

381 397 € 626 %

Liikevoitto-%

6 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 73 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa