Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Movenium Oy on vuonna 2005 perustettu ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme pilvipalveluita rakennusalan yritysten toiminnan tehostamiseen, kuten: Työajanseuranta, Perehdytykset, Verottajaraportit, Kulunseuranta, TR- ja MVR-mittaukset ja Työmaapäiväkirja. Olemme vahvassa kasvussa ja meillä on Suomessa ja Ruotsissa jo yli 1 400 asiakasyritystä. Tavoitteenamme on nousta vuoteen 2020 mennessä Euroopan johtavaksi rakennusalan työmaaratkaisujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Uusimaa muut myymälätehtävät Uusimaa myyjät ja kassahenkilöt Uusimaa myyntialan tehtävät Uusimaa myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus