Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Movenium Oy on vuonna 2005 perustettu ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme pilvipalveluita rakennusalan yritysten toiminnan tehostamiseen, kuten: Työajanseuranta, Perehdytykset, Verottajaraportit, Kulunseuranta, TR- ja MVR-mittaukset ja Työmaapäiväkirja. Olemme vahvassa kasvussa ja meillä on Suomessa ja Ruotsissa jo yli 1 400 asiakasyritystä. Tavoitteenamme on nousta vuoteen 2020 mennessä Euroopan johtavaksi rakennusalan työmaaratkaisujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Uusimaa myyjät ja kassahenkilöt Uusimaa myyntialan tehtävät Uusimaa muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus