Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme LVI-asentajaa linjasaneerauskohteisiin Asiakasyrityksemme tarjoaa ammattitaitoisia ja kokonaisvaltaisia palveluja LVI-urakointiin vankalla kokemuksella. Heiltä löytyvät tuotteet sekä kokenut ammattilaisjoukko vaativimpiinkin LVI-töihin, niin isoihin kuin pieniinkin remontteihin ja urakoihin. Yrityksen asiakkaat koostuvat pääasiassa yksityisistä kuluttajista, rakennuttajista, talonvalmistajista, vesiosuuskunnista, huoltoyhtiöistä, isännöitsijätoimistoista ja kiinteistöosakeyhtiöistä. Asiakasyrityksemme arvojen mukaisesti jokainen asiakas on tärkeä, joita palvellaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Uusimaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Uusimaa asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 94 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus