Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Heinolaan ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Tehtävässä menestyminen edellyttää: - Hyvää hitsaustaitoa (MIG) ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä - Hyvää piirustusten lukutaitoa - kykyä itsenäiseen työskentelyyn Työ sisältää vaihtelevien kappaleiden ja rakenteiden valmistusta sekä satunnaisia kunnossapito ja asennustöitä. Asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaista työntekijää, joten hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät PäijätHäme puu- ja metallialan tehtävät PäijätHäme muut käsityöalan tehtävät PäijätHäme tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät PäijätHäme .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 69 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa