Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Heinolaan ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Tehtävässä menestyminen edellyttää: - Hyvää hitsaustaitoa (MIG) ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä - Hyvää piirustusten lukutaitoa - kykyä itsenäiseen työskentelyyn Työ sisältää vaihtelevien kappaleiden ja rakenteiden valmistusta sekä satunnaisia kunnossapito ja asennustöitä. Asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaista työntekijää, joten hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät PäijätHäme puu- ja metallialan tehtävät PäijätHäme muut käsityöalan tehtävät PäijätHäme tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus