Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Lahteen kurottajan- / kuorma-auton kuljettajaa Työmaat sijaitsevat Lahden alueella. Kurottaja on merkiltään merlo panoramic 40.17. Edellytämme hakijalta: - jonkin verran kokemusta kurottajan- ja kuorma-auton ajosta - kuorma-autokortti, digi-piirturikortti, kuljettajan ammattipätevyys - voimassa oleva työturvallisuuskortti ja eduksi tieturvakortti Suurena etuna hakijalle katsotaan, jos taitaa laitteiden-/kuorma-autojen huolto osaamista Jos kiinnostuit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus PäijätHäme kevyt tavaraliikenne PäijätHäme raskas tavaraliikenne PäijätHäme raskaan kaluston käyttö PäijätHäme henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne raskaan kaluston käyttö PäijätHäme .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kurottajan- ja kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme , osoitteessa Päijät-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa