Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Lahteen kurottajan- / kuorma-auton kuljettajaa Työmaat sijaitsevat Lahden alueella. Kurottaja on merkiltään merlo panoramic 40.17. Edellytämme hakijalta: - jonkin verran kokemusta kurottajan- ja kuorma-auton ajosta - kuorma-autokortti, digi-piirturikortti, kuljettajan ammattipätevyys - voimassa oleva työturvallisuuskortti ja eduksi tieturvakortti Suurena etuna hakijalle katsotaan, jos taitaa laitteiden-/kuorma-autojen huolto osaamista Jos kiinnostuit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne PäijätHäme raskas tavaraliikenne PäijätHäme raskaan kaluston käyttö PäijätHäme kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne raskaan kaluston käyttö PäijätHäme .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kurottajan- ja kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa