Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistöhuollon asiakkaamme tarjoaa asiantuntevaa ja tehokasta kiinteistöhuoltopalvelua asuin- ja liikekiinteistöille. Tämän lisäksi palveluihin kuuluu vesivahinkotutkimukset, kuivaukset ja vahinkosaneeraus. Nyt etsimme heille kosteuskartoittajaa, jolla on VTT-sertifiointi rakenteiden kosteuden mittaamisesta ja muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on pitkäkestoinen työ. Myös suorarekrytointi on mahdollinen. Täytä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Uusimaa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Uusimaa geotieteen alan tehtävät maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosteuskartoittaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa