Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Keravalle päiväkotiin kokkia kokoaikatyöhön. Tehtävässä huolehdit itsenäisesti mm. ruoan valmistuksesta ja lämmityksestä, keittiön yleisestä puhtaanapidosta sekä tilausten tekemisestä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja koulutusta kokin tehtävistä. Työotteesi on reipas eikä kiire tunnu käsivarsissa, olet hyvä tiimityöskentelijä, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Ennen kaikkea toivomme, että todella nautit ruoan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Uusimaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Kerava, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus