Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

TyöpaikkakuvausHaemme asiakkaallemme Keravalle päiväkotiin kokkia kokoaikatyöhön.
Tehtävässä huolehdit itsenäisesti mm. ruoan valmistuksesta ja lämmityksestä, keittiön yleisestä puhtaanapidosta sekä tilausten tekemisestä.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja koulutusta kokin tehtävistä. Työotteesi on reipas eikä kiire tunnu käsivarsissa, olet hyvä tiimityöskentelijä, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Ennen kaikkea toivomme, että todella nautit ruoan valmistamisesta!
Työssä vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin huhtikuun loppuun. Työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa.
Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työstä, käy jättämässä hakemuksesi pikaisesti alla olevasta linkistä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työnantaja: HR Yhtiöt Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: HR Yhtiöt

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 372 991 € -43 %

Liiketoiminnan tulos

381 397 € 626 %

Liikevoitto-%

6 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Kerava, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 82 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa