Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pirkanmaalaiselle kattoalan yritykselle Kattoasentajia. Kyseessä on suorarekrytointi, eli työllistyminen suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Olet etsimämme henkilö kun Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus profiilipeltikattojen asennuksesta, olet työtä pelkäämätön, Sinulla on valmius urakkatyöhön, sekä työturvallisuus- ja tulityökorttisi ovat voimassa. Kyseessä on sekä uudisrakentaminen, että uudet kohteet jotka sijaitsevat lähinnä Pirkanmaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pirkanmaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kattoasentajia Pirkanmaalle, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pirkanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 72 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus