Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Huittisissa sijaitsevalle maanrakennusalan yhteistyökumppanillemme Kaivinkone- ja Pyöräkoneenkuljettajia. Työkohteet sijaitsevat etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Odotamme Sinulta kokemusta kaivinkone- ja/tai pyöräkoneista, Työturvallisuus-, tieturva- ja tulityökortteja, oikeaa asennetta sekä matkustusvalmiutta. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja: Sari Korpela HR-Yhtiöt / Pirkanmaa Puh. 050-560 5256...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Satakunta raskaan kaluston käyttö Satakunta raskaan kaluston käyttö Satakunta kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Satakunta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkone- ja Pyöräkoneenkuljettajia, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Satakunta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa