Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sisäilmahuoltoa tekevälle asiakkaallemme osaavia ilmanvaihdon puhdistajia. Työnkuvaan kuuluu ilmanvaihtokanavien, päätelaitteiden ja venttiilien puhdistustyöt. Mahdollisesti ilmanvaihtojärjestelmien mittaus sekä säätöpeltien ja venttiilien säätäminen. Puhdistus tehdään pääosin sähkökäyttöisellä harjakoneella. Hakijalta odotamme: - aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä - IV-kuvien lukutaitoa - B-ajokorttia Hakijalle on suurta etua mikäli hänellä on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmastointipuhdistajia, pääkaupunkiseutu, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 94 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus