Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Joensuussa sijaitsevalle asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Koneena on Laguuni pitkäjyrsinkone Heidenhain ohjauksella. Koneistettavat kappaleet ovat isoja ja sarjat ovat pääsääntöisesti lyhyitä. Edellytämme sinulta: -Työkokemusta koneistuksesta. -Ohjelmointi taitoa. -Kykyä työskennellä itsenäisesti. -Tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Työ alkaa heti tekijän löytyessä. Työntekijällä on määräajan jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaan palvelukseen. Lisätietoja Matti Huovinen puh 040 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät PohjoisKarjala tehdas- ja tuotantotyöntekijät PohjoisKarjala koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-koneistaja, Joensuu, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee Pohjois-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 88 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus