Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun kahta työntekijää elementtituotantoon. Työ pitää sisällään pilarien/palkkien raudoitusta ja valamista sekä ontelolaattojen valmistusta. Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai rakennustyömailla raudoituksista ja valuista hankittua työkokemusta. Edellytämme hyvää kuvien lukutaitoa. Työn aloitusajankohta on sovittavissa. Odotamme hakijalta mahdollisuutta sitoutua pitkään työsuhteeseen. Lisätietoja Matti Huovinen puh. 040 172 0045 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja PohjoisKarjala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonituotetyöntekijä, Outokumpu, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Pohjois-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 94 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus