Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme asettajaa. työtehtävät koostuvat muottien vaihdoista ruiskuvalukoneisiin, koeajoista ja huoltotöistä. Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta vastaavista töistä, ongelmanratkaisukykyä, huolellisuutta ja tarkkuutta. Tarvittaessa pystyt työskentelemään kolmessa vuorossa. Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti. Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoja Matti Huovinen puh. 040 172 0045 tai [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät PohjoisKarjala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt PohjoisKarjala koneteollisuuden tehtävät PohjoisKarjala tehdas- ja tuotantotyöntekijät PohjoisKarjala sähkö- ja automaatioalan tehtävät koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asettaja, Joensuu, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.02.2017. Työpaikka sijaitsee Pohjois-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus