Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Joensuulaiselle asiakkaalle asentajia ympäri Suomea oleviin kohteisiin. Työtehtävät pitävät sisällään ikkuna- ja lasielementtien asentamista. Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alumiinitöistä ja ikkunoiden asentamisesta. Työntekijänä olet ahkera ja nopea tekemään laadusta tinkimättä. Edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä mahdollisuutta reissutyöhön. Paikat täytetään heti joten toimi nopeasti. Lisätietoja Matti Huovinen puh. 040 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus PohjoisKarjala Asennus, huolto ja puhtaanapito PohjoisKarjala talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito PohjoisKarjala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ikkuna- ja oviasentaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Karjala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa