Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme oululaiselle metalli- ja lasirakentamisen alan asiakkaallemme asennustyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme urakoihin kuuluu mm. uudisrakennukset ja saneerauskohteet. Työkohteita Oulun lisäksi myös muualla Suomessa. Hakijalta odotamme: - Useamman vuoden kokemusta vastaavista töistä - Rakennusinsinöörin koulutus (amh / di) - Kokemusta isommista rakkenusliikkeiden toimintatavoista - Mielellään aikasempaa kokemusta metalli- ja lasialsta - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat PohjoisPohjanmaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät PohjoisPohjanmaa johtajapositiot PohjoisPohjanmaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus PohjoisPohjanmaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennustyönjohtaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Pohjanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus