Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme oululaiselle metalli- ja lasirakentamisen alan asiakkaallemme asennustyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme urakoihin kuuluu mm. uudisrakennukset ja saneerauskohteet. Työkohteita Oulun lisäksi myös muualla Suomessa. Hakijalta odotamme: - Useamman vuoden kokemusta vastaavista töistä - Rakennusinsinöörin koulutus (amh / di) - Kokemusta isommista rakkenusliikkeiden toimintatavoista - Mielellään aikasempaa kokemusta metalli- ja lasialsta - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat PohjoisPohjanmaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät PohjoisPohjanmaa johtajapositiot PohjoisPohjanmaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus PohjoisPohjanmaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennustyönjohtaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Pohjanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus