Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

TyöpaikkakuvausReisjärven Vesi ja Lämpö Oy- etsii osaavaa aluemyyntipäällikköä
Reisjärven Vesi ja Lämpö on kotimainen lähes 40 vuotta yhtäjaksoisesti toiminut yritys, joka on erikoistunut kiinteistöjen ilmanvaihdon saneerauksiin ja parantamiseen. Laajennamme toimintaamme ja haemme uutta merkittävää myynnin kasvua uuden omakotitaloille suunnatun ilmanvaihtoinnovaation.
Pääasiakaskohderyhmät ovat vanhat painovoimalla toimivat omakotitalot.
Miksi? Koska asumisolosuhteet ja elintavat ovat muuttuneet valtavasti muutamassa kymmenessä vuodessa. On hyvin todennäköistä, ettei alkuperäinen painovoimainen ilmanvaihto enää ole riittävä, kun talojen perusparannusten yhteydessä tehtävät muutokset heikentävät painovoimalla toimivien kotien luontaista ilmanvaihtoa.
Etsimme Etelä-Suomeen kovalla asenteella varustettua myyntipäällikköä, jonka tehtävänä on tehdä aktiivista myyntiä ja asiakashankintaa. Kouluttaa uusia myyjiä sekä kehittää yrityksen myynnin ja asiakashankinnan proseseja. Olet yksi yrityksen avain pelaajista!
Edellytämme aktiivisen kenttämyynnin kokemusta ja myyntiprosessien hallintaa. Omaat positiivisen asenteen sekä asiakaspalvelulähtöisen luonteen. Olet omatoiminen ja kykenet itse ohjautuvaan työskentelyyn. Toivomme myös, että olet tavoitteellinen tiimipelaaja joka ymmärtää systemaatiisen työskentelyn hyödyt ja arvon päivittäisessä tekemisessä. Toivomme myös, että sinulla olisi kokemusta myynnin esimiestyöstä ja myyjien rekrytoinnista.
Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdyttämisen tulevaan tehtävään sekä aktiivisen myynnin koulutuksen. Esimiehesi toimii sinun henkisenä tukena ja tukee sinua aktiivisesti käytännön tekemisessä. Tarjoamme dynaamisen ja kasvuhakuisen työyhteisön, jonka keskeinen arvo on tuottaa asiakkaillemme arvoa ja pitää kiinni asiakaslupauksistamme.
Saat myydä ja markkinoida toimia-alan huippuratkaisua ja palvelua, jolla on valtaisat markkinat ja myös luontaista kysyntää. Ratkaisumme tuottavat kaikissa olosuhteissa asiakkaille merkittävää taloudellista ja terveydellistä hyötyä sekä parantaa oleellisesti kiinteistöjen sisäilman laatua.
Palkkaus pohjautuu kiinteään pohjapalkkaan sekä tulossinonnaiseen kannustinjärjestelmään,
Hakeminen:
Lähetä hakemus ja CV. Perustele miksi haluat tehdä tätä työtä ja osoita meille omat vahvuutesi. Hakuaika: 8.11.2016 mennessä sähköiset hakemukset osoitteeseen jani.kanerva@kasvupolut.fi, puh. 040-643 35 22
Tiedustelut työnantaja yrityksestä tai työtehtävästä:
Torsti Parkkila Puh: 044 994 4051. Sähköposti: posti@reisjarvenvesijalampo.fi
http://www.reisjarvenvesijalampo.fi


Työnantaja: HR Yhtiöt Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: HR Yhtiöt

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 372 991 € -43 %

Liiketoiminnan tulos

381 397 € 626 %

Liikevoitto-%

6 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 82 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa