Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kirkkonummella toimivalla asiakkaallemme ajanvaraajia. Työssäsi kontaktoit edustajia ja varaat heille esittelyaikoja. Varsinainen myyntityö ei sisälly työtehtäviin. Menestyt työssäsi kun olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat iloisen ja reippaan asenteen. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Työ on iltapainotteista ja osa-aikaista. Tässä on hyvä mahdollisuus tehdä töitä vaikka opiskeluiden ohella! Saat itse valita haluatko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Uusimaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus