Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kirkkonummella toimivalla asiakkaallemme ajanvaraajia. Työssäsi kontaktoit edustajia ja varaat heille esittelyaikoja. Varsinainen myyntityö ei sisälly työtehtäviin. Menestyt työssäsi kun olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat iloisen ja reippaan asenteen. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Työ on iltapainotteista ja osa-aikaista. Tässä on hyvä mahdollisuus tehdä töitä vaikka opiskeluiden ohella! Saat itse valita haluatko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Uusimaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Uusimaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus