Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Digituottaja

Suomen Syöpäyhdistys Ry

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Nautitko ihmisten parissa työskentelystä ja onko iloisen fiiliksen jakaminen sinun heiniäsi? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään asiakkaallemme valokuvauskopin houstaajana eri tapahtumiin, kuten yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin, leffojen ensi-iltoihin tai vaikkapa häihin.

Sinun tehtäväsi promoottorina on toimia valokuvauskopin houstaajana. Ohjeistat valokuvauskopin ja rekvisiitan käytössä. Työhön kuuluu myös valokuvauskopin pystyttäminen ja purkaminen. Annamme sinulle hyvän koulutuksen ja perehdytyksen, jotta saat hyvät valmiudet työssä menestymiseen.

Tässä työssä tulet kohtaamaan eri-ikäisiä ihmisiä ja toivommekin kokemusta ihmisten parissa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä energistä asennetta. Tehtävässä vaaditaan ajokortti. Ratkaisevana tekijänä työn saamiseen ei ole se mitä olet aiemmin tehnyt, vaan asenne ja motivaatio.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti perjantai-ja lauantai-iltoihin, vaihdellen kello 16.00-01.00 välille. Töitä on tarjolla vuoden loppuun, mutta jatko on myös mahdollinen. Palkka on 14€/h.

Valokuvauskoppi on tilaisuuksien yksi varmoista vetonauloista, joten tässä työssä ei varmasti tule kelloa katseltua! Käy siis pikaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan ansioluettelosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työnantaja: HR Solutions Finland Oy Sijainti: Pääkaupunkiseutu Hakemukset: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat_rekisteroidy.php Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi HR Solutions Finland Oy Y-tunnus 2344698-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 666 000 € 31 %

Liiketoiminnan tulos

12 000 € 100 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promoottori/Houstaaja valokuvauskoppiin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut HR Solutions Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa