Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nautitko ihmisten parissa työskentelystä ja onko iloisen fiiliksen jakaminen sinun heiniäsi? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään asiakkaallemme valokuvauskopin houstaajana eri tapahtumiin, kuten yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin, leffojen ensi-iltoihin tai vaikkapa häihin. Sinun tehtäväsi promoottorina on toimia valokuvauskopin houstaajana. Ohjeistat valokuvauskopin ja rekvisiitan käytössä. Työhön kuuluu myös valokuvauskopin pystyttäminen ja purkaminen. Annamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja mainosala Helsinki mainosala Sipoo mainosala Vantaa mainosala Espoo mainosala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Solutions Finland Oy Y-tunnus 2344698-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promoottori/Houstaaja valokuvauskoppiin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut HR Solutions Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus