Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haluaisitko sinäkin päästä työskentelemään herkullisten tuotteiden ja mahtavan tiimin kanssa hyvien kulkuyhteyksien päähän? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä haemme Picnic kahviloihin työntekijöitä.

Picnic kahvilat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua hyvien yhteyksien varrella. Picnic on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja ystävällisistä asiakaspalvelijoistaan. Tiskin takana valmistuvat herkulliset tuotteet maistuvista kahveista terveellisiin salaatteihin. Työtä tehdään ystävällisessä ja iloisessa porukassa yhteen hiileen puhaltaen.

Hakemamme henkilö haluaa omalla panoksellaan luoda asiakkaille päivän kohokohtia. Hän hallitsee sekä tehokkaan työskentelyn tuotteiden parissa että iloisen asiakaspalvelun. Mikäli toinen näistä osa-alueista ei ole entuudestaan tuttu, innokkuudella ja uuden oppimisen halulla pääsee myös pitkälle. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä pelisilmää kiireisissä tilanteissa. Picnicissä yhteishenki on tärkeää ja toivomme positiivista ja iloista asennetta. Kiire on tuttua Picnicissä ja vaatii työntekijältä hyvää paineensietokykyä ja kykyä mukauta muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, mutta voit suorittaa sen töiden alettua.

Työtä on tarjolla sekä osa-aikaisille että kokoaikaisille tekijöille. Valitut hakijat työllistyvät suoraan Picnic Finland Oy:n palvelukseen. Palkkaus on tehtävässä työehtosopimuksen mukainen ja Picnic tarjoaa kattavat työsuhde-edut.

Mikäli tunnet innostuksen heräävän mielessäsi, hae paikkaa viipymättä nettisivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantaja: HR Solutions Finland Oy Sijainti: 00100 Helsinki, Suomi Ilmoitus jätetty: 11.01.2017 Haku päättyy: 25.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi HR Solutions Finland Oy Y-tunnus 2344698-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 666 000 € 31 %

Liiketoiminnan tulos

12 000 € 100 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijöitä Picnic kahviloihin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.01.2017 ja sen on julkaissut HR Solutions Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa 00100 Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus