Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluaisitko sinäkin päästä työskentelemään herkullisten tuotteiden ja mahtavan tiimin kanssa hyvien kulkuyhteyksien päähän? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä haemme Picnic kahviloihin työntekijöitä. Picnic kahvilat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua hyvien yhteyksien varrella. Picnic on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja ystävällisistä asiakaspalvelijoistaan. Tiskin takana valmistuvat herkulliset tuotteet maistuvista kahveista terveellisiin salaatteihin. Työtä tehdään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Solutions Finland Oy Y-tunnus 2344698-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijöitä Picnic kahviloihin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.01.2017 ja sen on julkaissut HR Solutions Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus