Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

B2B-palvelumyynnin osaaja, Espoo

Adecco Finland

Finland

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HR Hoiva on vahvasti kasvussa oleva sosiaali- ja terveyspalveluja valtakunnallisesti tuottava yritys. HR Hoivan ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö tarjoaa kotihoito-, avustus-, siivous- ja asiointipalveluja. Panostamme työntekijöiden osaamiseen sekä ammattitaitoon ja olemme luotettava kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Haemme keikkatöihin lähihoitajia Jyväskylän lähialueille, Lievestuoreelle ja Laukaalle Keikkoja tarjolla kotihoidossa ja asumispalveluissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Laukaa hoitajat Laukaa avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HR Hoiva Oy Y-tunnus 2501969-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitajia keikkatöihin Jyväskylän lähialueille, Lievestuoreelle ja Laukaalle, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HR Hoiva. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laukaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus