Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksemme tarjoaa höyrytys-, nuohous- ja suurtehoimurointipalveluja. Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on jo kokemusta kuorma-auton ajamisesta. Työnkuvaan kuuluu kaluston kuljettaminen asiakaskohteeseen sekä laitteiston käyttäminen ja valvonta työmaalla. Työntekijä työskentelee kohteessa itsenäisesti. Hakijalta edellytetään reipasta otetta työntekoon, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa, mahdollisuutta joustaa työaikojen suhteen sekä asiakaslähtöistä asennetta työn tekemiseen. Eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo raskas tavaraliikenne Porvoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Höyrytys Sandström Oy Y-tunnus 2058669-4 Toimiala Muu rakennusten viimeistely Rinnakkaistoiminimet HöyryÄssä, KaivoÄssä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Höyrytys Sandström Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus