Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksemme tarjoaa höyrytys-, nuohous- ja suurtehoimurointipalveluja. Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on jo kokemusta kuorma-auton ajamisesta. Työnkuvaan kuuluu kaluston kuljettaminen asiakaskohteeseen sekä laitteiston käyttäminen ja valvonta työmaalla. Työntekijä työskentelee kohteessa itsenäisesti. Hakijalta edellytetään reipasta otetta työntekoon, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa, mahdollisuutta joustaa työaikojen suhteen sekä asiakaslähtöistä asennetta työn tekemiseen. Eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo raskas tavaraliikenne Porvoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Höyrytys Sandström Oy Y-tunnus 2058669-4 Toimiala Muu rakennusten viimeistely Rinnakkaistoiminimet HöyryÄssä, KaivoÄssä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Höyrytys Sandström Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus