Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Howden Finland Oy on yksi Suomen johtavista vakuutusmeklariyrityksistä. Olemme erikoistuneet vakuutusten välittämiseen ja riskienhallintaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä yritys- ja ilmailuasiakkaille. Asiakasmäärämme koko ajan kasvaessa etsimme vahinko- ja kilpailutustiimiin vahinkoassistenttia. Vahinkoassistentin tehtäviin kuuluu vahinkoilmoitusten tekemistä, vahinkoihin liittyvien korjauslaskujen sekä muiden asiakirjojen kirjaamista ja lähettämistä vakuutusyhtiöihin, vakuutustarjousten kirjaamista ja tallentamista, tiimin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Howden Finland Oy Y-tunnus 1975455-8 Toimiala Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta Rinnakkaistoiminimet Colemont Aviation, Vakuutusmeklarit Risto Sihvola, Colemont Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vahinkoassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Howden Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus