Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Howden Finland Oy on yksi Suomen johtavista vakuutusmeklariyrityksistä. Olemme erikoistuneet vakuutusten välittämiseen ja riskienhallintaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä yritys- ja ilmailuasiakkaille. Asiakasmäärämme koko ajan kasvaessa etsimme vahinko- ja kilpailutustiimiin vahinkoasiantuntijaa, jolla on kokemusta yritysvahinkojen hoitamisesta. Vahinkoasiantuntijan tehtävänä on antaa Howdenin asiakkaille asiantuntijapalvelua vakuutuksiin liittyvissä vahinko- ja kilpailutusasioissa. Työhön valittava henkilö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Howden Finland Oy Y-tunnus 1975455-8 Toimiala Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta Rinnakkaistoiminimet Colemont Aviation, Vakuutusmeklarit Risto Sihvola, Colemont Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vahinkoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Howden Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus