Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Howden Finland Oy on yksi Suomen johtavista vakuutusmeklariyrityksistä. Olemme erikoistuneet vakuutusten välittämiseen ja riskienhallintaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä yritys- ja ilmailuasiakkaille. Asiakasmäärämme koko ajan kasvaessa etsimme vahinko- ja kilpailutustiimiin vahinkoasiantuntijaa, jolla on kokemusta yritysvahinkojen hoitamisesta. Vahinkoasiantuntijan tehtävänä on antaa Howdenin asiakkaille asiantuntijapalvelua vakuutuksiin liittyvissä vahinko- ja kilpailutusasioissa. Työhön valittava henkilö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Howden Finland Oy Y-tunnus 1975455-8 Toimiala Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta Rinnakkaistoiminimet Colemont Aviation, Vakuutusmeklarit Risto Sihvola, Colemont Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vahinkoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Howden Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus