Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Howden Finland Oy on yksi Suomen johtavista vakuutusmeklariyrityksistä. Olemme erikoistuneet vakuutusten välittämiseen ja riskienhallintaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä yritys- ja ilmailuasiakkaille.

Asiakasmäärämme koko ajan kasvaessa etsimme vahinko- ja kilpailutustiimiin vahinkoasiantuntijaa, jolla on kokemusta yritysvahinkojen hoitamisesta.

Vahinkoasiantuntijan tehtävänä on antaa Howdenin asiakkaille asiantuntijapalvelua vakuutuksiin liittyvissä vahinko- ja kilpailutusasioissa. Työhön valittava henkilö tulee aluksi palvelemaan kiinteistöasiakkaita, mutta sen jälkeen uusi vahinkoasiantuntija keskittyy enemmän yritysvahinkoihin. Vahinkoasiantuntijoita tiimissä avustaa viisi vahinkoassistenttia.

Toivomme, että työhön valittava henkilö toisi kokemuksensa kautta Howdenin ja sen asiakkaiden käyttöön vielä nykyistäkin parempaa yritysvahinkojen osaamista, mikä vahvistaisi entisestäänkin asiantuntevaa vahinko- ja kilpailutustiimiä.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta yritysvahingoista (osaaminen voi olla esim. omaisuus-, vastuu- tai oikeusturvavahingoista) sekä soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen, tekninen tai juridinen).

Työ edellyttää perus IT-taitoja (Microsoft Office) sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa. Vahinkoasiantuntijalta odotamme myös hyvää asiakaspalveluasennetta, ahkeruutta, tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Web-osoite: http://www.howdenfinland.fi Työnantaja: Howden Finland Oy Sijainti: Malminkaari 9 B, 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Jani Korhonen, puh. (09) 5420 2407, jani.korhonen@howdengroup.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Malminkaari 9 B, 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Howden Finland Oy Y-tunnus 1975455-8 Toimiala Vakuutusasiamiesten ja -välittäjien toiminta Rinnakkaistoiminimet Colemont Aviation, Vakuutusmeklarit Risto Sihvola, Colemont Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

8 678 915 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

2 982 770 € -2 %

Henkilöstö

51 9

Liikevoitto-%

34 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vahinkoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Howden Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Malminkaari 9 B, 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa