Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Moderni ranskalaisravintola " Fine Bistro " La Maison etsii hyvän viinien ja gastronomian tuntemuksen omaavaa hovimestaria/ viinimestaria.

Odotamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, sekä positiivista ja iloista mieltä asiakkaidemme kohtaamiseen. Oikealle henkilölle mahdollisuus kehittyä ja saada lisää vastuuta.

Hakemukset ja cv osoitteella mari@lamaison.fi . Syksymme alkaa kiireisenä ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Ravintola La Maison Oy Sijainti: 00150 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Mari Kärkkäinen, mari@lamaison.fi Hakemukset: mari@lamaison.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00150 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hovimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintola La Maison Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00150 - Helsinki , osoitteessa 00150 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa