Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me olemme Houston Inc. Suunnittelemme huipputason digitaalisia palveluita ja teemme intohimolla webbi-pohjaista open source -softaa. Emme milloinkaan tyydy vain vastaanottamaan toimeksiantoja, vaan pohdimme joka päivä, miten asiakkaamme voisivat menestyä vielä paremmin. Työllämme haluamme muuttaa huomisen maailmaa paremmaksi jo tänään.

Arjessa kutsumme itseämme mieluiten Houston Familyksi, sillä se kuvaa kasvavaa 50 hengen porukkaamme parhaiten. Hommia tehdään ketterin menetelmin, ja matalassa organisaatiossamme työskentelee digitaalisen palvelukehityksen huippuammattilaisia. Meille olennaisinta on asenne, näkemys ja tiimihenki - ne tekevät meistä asiakkaillemme, ja ennen kaikkea toisillemme, korvaamattomia.

Etsimme nyt IT-arkkitehtuurin ammattilaista tukemaan ja kehittämään kasvavaa liiketoimintaamme. Arkkitehtuuriosaamisellasi tuot lisäarvoa Houstonin monipuolisiin hankkeisiin myyntivaiheesta alkaen - haluat löytää digitalisaation tarjoamat parhaat mahdollisuudet asiakkaidemme toiminnan kehittämiseksi ja ilmaiset näkemyksiäsi sujuvasti haastavissakin myyntitilanteissa. Sinulle tuttuja teknologia-alueita ovat esimerkiksi mikro- ja pilvipalvelut ja ymmärrät mitä vastustuskykyisten tuotantojärjestelmien pystyttäminen tarkoittaa. Olethan sovelluskehityksen käytännössä hallitseva tekijä, jolle koodin pyörittelykin on tuttua puuhaa.

Työkaveriksi meille sopii tekijä, joka tarttuu innolla uusien teknologioiden luomiin mahdollisuuksiin ja pysyy aktiivisesti perillä alan kehityksestä. Tässä tiimissä riittää tekemisen meininkiä - emme pönötä, vaan laitamme hommat vauhdilla pyörimään.

Tarjoamme upean tilaisuuden päästä suunnittelemaan ja kehittämään tulevaisuuden digitaalisia palveluita mahtavassa porukassa ja kasvavan liiketoiminnan keskiössä. Jos näet itsesi huomisen houstonilaisena, lähetä meille CV:si tai vaikkapa linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@houston-inc.com. Otsikoi viestisi "Solution Architect". Jos mieleesi tulee kysymyksiä, voit laittaa meille mailia samaiseen osoitteeseen.

Tiimimme kasvaa jatkuvasti ja osaaville tekijöille on aina töitä tarjolla - tänä vuonna porukkaan on liittynyt mukaan jo 20 uutta houstonilaista!

Web-osoite: http://www.houston-inc.com Työnantaja: Houston Inc. Consulting Oy Sijainti: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@houston-inc.com Hakemukset: rekry@houston-inc.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Houston Inc. Consulting Oy Y-tunnus 1808990-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 925 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

-156 000 € -1660 %

Henkilöstö

55 0

Liikevoitto-%

-3 % -3 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Solution Architect, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Houston Inc. Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa