Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Me olemme Houston Inc. Suunnittelemme huipputason digitaalisia palveluita ja teemme intohimolla webbi-pohjaista open source -softaa. Emme milloinkaan tyydy vain vastaanottamaan toimeksiantoja, vaan pohdimme joka päivä, miten asiakkaamme voisivat menestyä vielä paremmin. Työllämme haluamme muuttaa huomisen maailmaa paremmaksi jo tänään.

Arjessa kutsumme itseämme mieluiten Houston Familyksi, sillä se kuvaa kasvavaa 50 hengen porukkaamme parhaiten. Hommia tehdään ketterin menetelmin, ja matalassa organisaatiossamme työskentelee digitaalisen palvelukehityksen huippuammattilaisia. Meille olennaisinta on asenne, näkemys ja tiimihenki - ne tekevät meistä asiakkaillemme, ja ennen kaikkea toisillemme, korvaamattomia.

Jos webbi-softan tekeminen iskee, niin meillä on sinulle paikka valmiina. Voit kutsua itseäsi back end, front end tai full stack -kehittäjäksi - tärkeintä on, että olet kerännyt kannuksia monipuolisissa sovelluskehitysprojekteissa ja nautit täysillä työstäsi. Upotat ilolla kädet saveen, kun kuulet seuraavia taikasanoja: Java, Spring, Scala, REST, DI, Maven, AWS, Node.js, SQL/NoSQL-tietokannat ja microservice-arkkitehtuuri, tai vaikkapa JavaScript, React, AngularJS, CoffeeScript, Node.js, HTML5 ja CSS3. Meillä innostutaan myös siitä, kun porukka on valmis kurkottamaan oman core-osaamisen ulkopuolelle testaamalla ja haastamalla jo olemassa olevia toimintatapoja ja teknologioita.

Mielestämme monta viisasta päätä yhdessä toimii paremmin kuin yksi, joten onhan tiimityö sinulle tärkeämpää kuin yksin puurtaminen. Töitä teemme asiakasrajapinnassa, joten liiketoimintalähtöinen ajattelutapa on meillä verissä.

Täällä odottaa tiimi, joka on liikkeellä aidolla Houston-hengellä - rento meno on taattu, vaikka hommia tehdään tositarkoituksella. Lähetä meille CV:si tai vaikkapa linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen rekry@houston-inc.com. Otsikoi viestisi "Software Developer". Jos mielessäsi on kysymyksiä, laitathan meille mailia samaiseen osoitteeseen.

Tiimimme kasvaa jatkuvasti ja osaaville tekijöille on aina töitä tarjolla - tänä vuonna porukkaan on liittynyt mukaan jo 20 uutta houstonilaista!

Web-osoite: http://www.houston-inc.com Työnantaja: Houston Inc. Consulting Oy Sijainti: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@houston-inc.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Houston Inc. Consulting Oy Y-tunnus 1808990-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 925 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

-156 000 € -1660 %

Henkilöstö

55 0

Liikevoitto-%

-3 % -3 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Software Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Houston Inc. Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa