Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Me olemme Houston Inc. Suunnittelemme huipputason digitaalisia palveluita ja teemme intohimolla webbi-pohjaista open source -softaa. Emme tyydy vain vastaanottamaan toimeksiantoja, vaan pohdimme, miten asiakkaamme voisivat menestyä vielä paremmin. Työllämme haluamme muuttaa huomisen maailmaa paremmaksi jo tänään.

Arjessa kutsumme itseämme mieluiten Houston Familyksi, sillä se kuvaa kasvavaa 50 hengen porukkaamme parhaiten. Hommia tehdään ketterin menetelmin, ja matalassa organisaatiossamme työskentelee digitaalisen palvelukehityksen huippuammattilaisia. Meille olennaisinta on asenne, näkemys ja tiimihenki - ne tekevät meistä asiakkaillemme, ja ennen kaikkea toisillemme, korvaamattomia.

UX-tiimimme kasvaa, ja etsimme uutta työkaveria tekemään kanssamme asiakkaidemme arjesta parempaa! Sovit porukkaan, jos olet kerännyt kannuksesi monipuolisissa projekteissa ja pyörittelet asiantuntemuksella kokonaisuutta, jossa risteävät käyttäjien tarpeet, softan asettamat vaatimukset sekä asiakkaan toimintamallit ja liiketoiminnan lainalaisuudet. Nautit ehkä enemmän pidemmistä kuin lyhemmistä projekteista, koska haluat hanskata tuotteen/palvelun koko kehityskaaren konseptisuunnittelusta, käyttöliittymäasioihin ja visuaalisiin viilauksiin. Olet tottunut sparrailemaan asiakkaiden parissa, ja kokemuksen syvällä rintaäänellä tiedät, miten tärkeää oikeiden kysymysten kysyminen ja sujuva kommunikaatio on toimivan ja tarpeeseen vastaavan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Meillä UX Designer on osa sovelluskehitystiimiä, joten olethan liikkeellä ketterällä tekemisen meiningillä ja timanttista tiimityötä arvostavalla asenteella. Hommia teemme taatulla Houston-hengellä, meno on mukavaa ja turha pönötys on poissa. Meillä ei mikromanageeraata tai määräillä työtapoja tai -välineitä - sinä ammattilaisena varmasti osaat hommasi!

Jos näet itsesi huomisen houstonilaisena, lähetä meille CV:si/linkki LinkedIn-profiiliisi sekä portfoliosi osoitteeseen rekry@houston-inc.com. Otsikoi viestisi "UX Designer". Meistä olisi mahtavaa myös kuulla, mitä UX sinulle tarkoittaa ja millaiseen suuntaan jatkossa haluaisit osaamistasi suunnata. Jos itsellesi tulee mieleesi kysyttävää meistä tai tehtävästä, niin laita mailia tulemaan!

Web-osoite: http://www.houston-inc.com Työnantaja: Houston Inc. Consulting Oy Sijainti: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@houston-inc.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Houston Inc. Consulting Oy Y-tunnus 1808990-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 925 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

-156 000 € -1660 %

Henkilöstö

55 0

Liikevoitto-%

-3 % -3 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior UX Designer, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Houston Inc. Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Verkkosaarenkatu 5, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa